Oldal kiválasztása

Star technológia

A BMI Group részeként örömmel mutatjuk be csúcskategóriás tetőcserepeinket. A BMI Bramac innovatív, Star-felülettel ellátott tetőcserepei az iparág legújabb technológiáját képviselik: egy termékben egyesítettük a betoncserepek kedvező tulajdonságait és tartósságát a kerámiára jellemző fényes, sima felülettel.

Ellenálló és gyönyörű

A titok a speciális szendvicstechnológia, mely három rétegből áll. A cseréptest durva- és finomszerkezetű rétege adja a cserép tartósságát, a különleges Star-felület a simaságát és fényességét. Mindez együtt egy különlegesen sima és fényes felületet eredményez, mely kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít.
A Star-technológia nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőcserépnek, de a specifikus felületkezelés hosszú távon is ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel és a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A Tegalit Star tetőcserepek az esztétikai szempontból kritikus orr-részen is megkapják a speciális külső réteget.

Kimagasló hőoptimalizálás

A Star tetőcserepek télen ellenállnak a fagy károsító hatásainak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel. Ugyanis a ThermoProtector technológia segítségével visszaverik az infravörös sugárzás egy részét, korlátozva ezáltal a tetőfelület és a tetőtér túlmelegedését.

Széles színválaszték

A Star tetőcserepek 3 típusban és 7 színben elérhetőek:

Római Star színválaszték:

Tegalit Star színválaszték:

Platinum Star színválaszték:

Nyerjen exkluzív gasztroélményt a Starokkal

Vásároljon BMI Bramac Star tetőcserepeket és tetőtartozékokat, vegyen részt nyereményjátékunkban, és legyen Sárközi Ákos vendége exkluzív vacsoráján. A Michelin-csillagos séf tetők által inspirált, ötfogásos menüsorát kizárólag a 10 szerencsés nyertesnek és kísérőjének készíti el.