fbpx

Rendszercsomagok

Otthonunk biztonsága múlik a megfelelő tetőkialakításon

Egy háztetőnél a viharállóság, a fagyállóság, a fedőanyagok szín- és mérettartóssága a legfontosabb.
Mivel az épületek energiavesztesége leginkább a tetőknél jelentkezik, ezért komplexebb megoldásokra, tetőrendszerek kialakítására van szükség tetőtartozékok beépítésével.

Ez a 4 szempont határozza meg, hogy egy adott ház esetében milyen tetőkialakításra és rendszerelemekre van szükség:

  1. A ház fekvése, földrajzi, regionális tájolása és az adott vidéken uralkodó időjárási viszonyok
  2. Műszaki követelmények, előírások
  3. A tetőforma összetettsége és hajlásszöge
  4. A család energiatakarékos szempontjai

Elérhető rendszercsomag ajánlataink

Négy olyan tartozék csomagajánlatot alakítottunk ki, melyek nemcsak árkategóriájukban, de felszereltségi szintjükben is különböznek, tartalmukban pedig lekövetik aktuális portfóliónkat, innovációinkat. Célunk, hogy megújult ajánlataink még jobban illeszkedjenek a tetőfelújítók és építkezők elképzeléseihez, és továbbra is erősítsük a rendszerben történő gondolkodás fontosságát.

STAR CSOMAG – A RAGYOGÓ MINDENNAPOKHOZ

Star csomagunknak köszönhetően házunkat hosszú évek elteltével is éppolyan szépnek láthatjuk majd, mint a beköltözés napján. A tetőn egyesül a legújabb Star tetőcserepeink által nyújtott ragyogás és ellenállóság, a legmagasabb minőséget képviselő rendszerelemeink okozta megbízhatósággal.

PRÉMIUM 7° – A KÜLÖNLEGESSÉGEK KEDVELŐINEK

7 fokos prémium csomagunk a modern, már-már lapostetőre jellemző megjelenésű otthonokhoz kínál megoldást. Akik ezt választják, azoknak nem kell lemondaniuk a környezetbe illő tetőcserepekről, illetve a cseréptető nyújtotta tervezési szabadságról és komfortról.

PRÉMIUM CSOMAG – AZ IDŐTLEN KÉNYELEMÉRT

Prémium csomagunk ideális választás, ha az extrém viharállóság kiemelt helyen szerepel a tetőnkkel szemben támasztott követelmények között. A csomagba tartozó rendszerelemeket és   tetőcserepeket úgy válogattuk össze, hogy szélsőséges időjárási körülményeknek is ellenálljanak.

STANDARD CSOMAG – A BIZTOS ALAPOKÉRT

A jól bevált klasszikusok és gazdaságos megoldásokat kereső építkezők mindent megtalálnak ebben a csomagban, amely a garantált tetőbiztonsághoz szükséges. Szilárd alapokra építve, de a tetővel szemben támasztott követelményeknek megfelelően a kiegészítők sora bővíthető