fbpx

7° Protector

Általános információk

Innovatív csúcsmegoldás

Nyugat-Európában és Magyarországon is bizonyított egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva! A 15°-nál alacsonyabb tetőhajlásszögre kifejlesztett 7° Protector egyesíti a modern építészet előnyeit a nagyformátumú tetőfedéssel.  Tökéletesen illeszkedik a városképbe, és maximálisan hozza a megbízható BMI Bramac minőséget.

A szükséges rendszerelemekkel, a 7°-os prémium csomagunk a modern, már-már lapostetőre jellemző megjelenésű otthonokhoz kínál megoldást! Akár 15 év rendszergaranciával, melyet az erre a tetőhajlásszögre minősített kivitelező partnereink érvényesíthetnek.

 

Teljes tetőrendszer

  • A nyitott, átszellőző szerkezet évtizedekig megvéd a kondenzációtól, illetve a beszivárgó víz jegesedésétől. A csúcsminőségű alátétfólia-minőség biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • A hullámos felület ébenfekete színben bővíti az építészek és a tervezők lehetőségeit, hogy a legjobb integrációt alakítsák ki a meglévő városképbe. Ráadásul a kisformátumú fedés a nagy szélterhet sokkal jobban állja és elnyeli az eső zaját, sokkal inkább mint a fém fedés.
  • Biztonságot kínálunk önnek: 30 év új-érték garanciát nyújtunk a tetőcserépre, 15 év rendszergaranciát pedig a Prémium 7° rendszercsomaggal.
  • Lehetővé teszi a lemez- vagy fóliaszigetelésű tetőkkel ellentétben az egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldást.
  • A teljes tetőrendszer nem igényel karbantartást.

 

Műszaki információk

Anyag
Felület
Tömeg
Méret
Fedési szélesség
Tetőléctávolság
Szükséglet / m²
nagy szilárdságú, anyagában színezett beton
matt, Protector felület
5,3 kg/db
365 x 480 mm
330 mm
változtatható 365 mm - 375 mm
átlag 8 db/tető m²