fbpx

BMI Bramac tetőfelújítás

Tudjuk jól, hogy egy tető felújítása jelentős befektetést és megannyi fáradtságot jelent. Ezért vásárlóink számára a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű tanácsadást és támogatást adunk. Így háza nemcsak biztonságosabb, esztétikusabb, értékesebb vagy épp takarékosabb lehet, de egyben a gondtalanság otthonává is válik.

Már határozott elképzelései vannak és személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot kérne? Kattintson ide és Tanácsadóink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Még csak a tervezgetés fázisában tart? Olvasson tovább, és tudja meg, milyen termékeket és szolgáltatásokat kínál az Ön számára a BMI Bramac.

Felújítók figyelmébe

Jó tervekkel és gondos munkával egy kockaházból a mai igényeknek megfelelő, modern családi ház válhat. Mit kell tudni a kockák tetejéről? Mennyibe kerül egy komplett felújítás? Milyen csomagajánlatok közül választhat? Milyen példákból meríthet ihletet? Minden hasznos információ egy helyen a kockaházak tetőfelújítása kapcsán.

Tervezés és tájékozódás

A legfontosabb, hogy megfogalmazza az elvárásait új tetőjével szemben. A hosszú távú biztonságot a BMI Bramac széles körű garanciája szavatolja, egy tető azonban nemcsak védelmet nyújt, hanem termelhet energiát, vagy új lakóterekkel is bővítheti otthonát.

A funkció mellett természetesen fontos a külcsín is. Olvassa el tippjeinket a tökéletes tetőszín kiválasztásához, vagy ismerje meg Star termékcsaládunkat, mellyel sima és fényesen csillogó fedés alakítható ki időtálló, beton tetőcserepekkel.

Teljes termékkínálatunkat katalógusunkban tekintheti át.

A tervezés kapcsán mindig megbízható forrásból tájékozódjon. Lapozza fel tetőfedő kisszótárunkat, ha bizonytalan egy-egy kifejezés kapcsán, töltse ki 6 lépéses kvízünket, hogy megtudja, a tetőcserepek mellett milyen rendszerelemekre lesz még szüksége. Érdemes elolvasni a már elkészült tetőfelújítások sikertörténeteit, de adunk tippeket arra is, hogyan készüljön arra az időszakra, amikor átmenetileg nem lesz tető a feje felett.

Rendszermestereinkkel videósorozatban is feldolgoztuk az építkezőket, felújítókat leggyakrabban foglalkoztató kérdéseket. 

 

Rendelés és kivitelezés

Ha a tervek összeálltak, a BMI Bramac munkatársai örömmel segítenek az anyagszükséglet számításban is, az anyagkiírás alapján pedig személyre szabott ajánlatot készítenek az Ön számára – forduljon Tanácsadóinkhoz bizalommal!

Ha kivitelezőt keres a felújításhoz, ajánljuk figyelmébe a BMI Bramac országos Rendszermester hálózatát: ide csak olyan minősített tetőfedők csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy rendszeresen részt vesznek márkánk képzéseink, így tudásuk mindig naprakész lesz, referenciáik alapján pedig bátran ajánlhatók.

Ha palafedésű háza tetejét újítaná fel, a veszélyes hulladék elszállítása és kezelése okozhat nehézséget. A BMI Bramac ezt is biztosítja számodra: Pala-Programunkról itt olvashatsz bővebben.