fbpx

Felújítási Kisokos

Ingyenes e-book tetőfelújítás előtt állóknak

Pontosan tudjuk, hogy a tetőfelújítás mekkora befektetést és mennyi fáradságot jelent. Mindezt gondosan előkészíteni, inspirációt szerezni, tervezni, a megfelelő szakembereket és a minőségi alapanyagokat megtalálni komoly kihívás mindenki számára. Ebben nyújt kézzel fogható segítséget az ingyenesen letölthető Felújítási Kisokos e-book.

Lapozzon bele a Felújítási Kisokosba!

Alapszabály, hogy egy jó tetőhöz három dolog kell: átgondolt tervek, minőségi alapanyagok és jól képzett kivitelezők. A Felújítási Kisokosban megmutatjuk, hogyan lehet eljutni hozzájuk.

Viniczai Róbert

termékmenedzser

Kiadványunk minden meglévő és leendő háztulajdonosnak hasznos ötletekkel és szakértői tanácsokkal szolgál, megkönnyítve ezzel a tetőfelújítás folyamatát. Az e-book 13 fejezeten keresztül kalauzolja végig az olvasót a felújítások legfőbb kérdésein, kitérve többek között arra is, hogy:

  • mikor érdemes belevágni a tető felújításába,
  • honnan lehet inspirációhoz jutni,
  • milyen költségekkel kell számolni,
  • hogyan érdemes szakembert választani,
  • miként lehet spórolni egy új tetővel,
  • milyen tetőcserepekben és -tartozékokban gondolkodjunk,
  • kitől kaphatunk szakértői támogatást.

Digitális kiadványunk segítségével megismerheti a BMI Bramac rendszercsomagokat és tetőcserepeket is, a kapcsolódó Tetőfedő Kisszótár pedig segítséget nyújt a szakzsargon megértéséhez. Ingyenesen letölthető e-bookunkat bármilyen eszközön elolvashatja, vagy akár ki is nyomtathatja.

Ha éppen tetőfelújítás előtt áll, még gondolkodik rajta, vagy csak szívesen olvasna a témában, érdemes fellapoznia a Felújítási Kisokost. Adja meg az adatait az alábbi űrlapon, és már küldjük is a hasznos olvasnivalót.

fejezet

oldal

kép