fbpx

Interaktív tetőtervezés

Tervezze meg tetőjét néhány lépésben!

Az inspirációk gyűjtése és a tetőcserepek színeinek, formáinak felfedezése után érthető módon szeretnénk azt is tudni, hogyan mutat majd a mi tetőnkön az elképzelt stílus, illetve mire van pontosan szükségünk a megvalósításhoz.

A BMI Tetőtervező alkalmazásával pár kattintással képet kaphatunk arról, milyen tető illik hozzánk. Ha kíváncsi, milyen árak mentén valósulhat meg az elképzelése, a folyamat végén adatainak megadásával BMI Bramac Tanácsadóink felveszik Önnel a kapcsolatot és teljes körű, személyre szabott árajánlatot adnak.

Az eredményoldalon azonban sok minden látható már abból, hogy az igényei alapján milyen tartozékokra lesz még szüksége a tetőhöz: a látványos tetőcserépen kívül, a javasolt csomagajánlatainkba tartozó egyes rendszerelemeket is listázzuk képekkel együtt, így máris bővítheti a szakmai szókincsét is.

Tervezés Tanácsadóinkkal

Országos Bramac Tanácsadó hálózatunk azért jött létre, hogy megrendelőink építkezését, felújítását nap mint nap megkönnyítsük hasznos tanácsokkal és személyre szabott árajánlatokkal.

Tanácsadó szakembereink az ország minden pontján elérhetőek építkezők, tervezők és kivitelezők számára egyaránt annak érdekében, hogy a legfrissebb információk és szakmai tájékoztatások mindenkihez eljussanak.

Konzultálás és rendelés saját lakhelyen

Elakadt a tervezésben? Ötletből nincsen hiány, de a kivitelezés kapcsán még felmerültek kérdések? Nem biztos benne, honnan kellene beszereznie az építkezéshez szükséges anyagokat?

Tanácsadóink és Kereskedő Partnereink bármilyen kérdés esetén rendelkezésre állnak, ráadásul térképes keresőnk segítségével pillanatok alatt megtalálhatja elérhetőségüket lakhelyének megadásával.