fbpx

Inspirációs ötlettár

Közösségimédia-felületeink szerepe a tervezésben

 

A tökéletes tető titka abban rejlik, hogy a tervezést megelőzően számtalan ötletet gyűjtünk és felmérjük a lehetséges megoldásokat, legyen szó referenciaházakról, tetőcserépmintákról vagy felújítási tippekről. Hogyan segítenek ebben közösségimédia-felületeink?

  • Tetőcserepeinkkel ellátott referenciaházakkal
  • Felújítási és karbantartási tippekkel
  • Egyedi, modern és fenntartható megoldásokkal
  • Izgalmas felújítási projektekkel

Kockaházak felújításával kapcsolatban is számtalan ötlettel várjuk: esettanulmányok, felújítási kisokos és különböző csomagajánlatok segítik a modern otthon megteremtését.

Az inspirálódás – vizuális tervezés

Fontos, hogy hagyjunk magunknak elég időt a képek, referenciák böngészésére, mivel nagyon el lehet merülni benne, viszont több ötletből könnyebb válogatni.

Érdemes mappákban rendszerezni, miket is gyűjtünk épp: tetőcserép stílusokat és színeket, előtte-utána fotókat korábbi felújításokról, látványterveket, vagy épp a tetőépítést vagy -felújítást megkönnyítő tippeket és tanácsokat!

Az ötletbörzéhez hasznos segítséget nyújthatnak azok a felületek, ahol kiemelt fókuszban vannak a képes tartalmak, mint például a Facbook, Instagram vagy Pinterest oldalak.

Nézze meg ízelítőnket változatos tartalmainkkal, majd látogasson el közösségi oldalainkra még több inspirációért!

Facebook

Szakmai tartalmakra, játékos feladványokra és a legjobb tetős megoldásokra vágyna? A BMI Bramac Magyarország Facebook oldalán nemcsak hasznos tudás, szórakozás és tanácsok várják, bemutatjuk legaktuálisabb együttműködéseinket is, friss és ragyogó referenciaházainkkal együtt.

Instagram

A BMI Magyarország Instagram oldalán nézelődve akár egy gombnyomással elmentheti, a lementett képeket pedig mappákba rendezheti, sőt akár továbbíthatja is őket ismerőseinek, ha szeretné kikérni mások véleményét is.

Látványos előtte-utána fotókkal, részletekbe menő tetőbemutatókkal, hazai és külföldi kreatív megvalósításokkal találkozhat, így nem marad le a legújabb trendekről sem.

Pinterest

BMI Magyarország Pinterest oldalán egyfajta kettősség uralkodik: az ötletek, ihletadó megvalósítások és gyönyörű kivitelezések egész kavalkádjával találja szembe magát az ide látogató érdeklődő.

A számára leginkább tetsző pineket (posztokat) viszont megannyi rendezett és névvel ellátott mappába rendszerezheti, amiket aztán mások számára is elérhetővé tehet, de akár le is töltheti őket. Sőt, a Pinterestre bejelentkezve a vizuális kereséssel egy szempillantás alatt hasonló ötleteket fedezhet fel.