Eresszel nyerhetsz!

A BMI Bramac egy őszi nyereményjátékra hívja a tetőfedőket! Most BMI Bramac fém ereszcsatorna-rendszer vásárlásával felejthetetlen gasztroélményt nyerhetsz!

FIGYELEM: Meghosszabbítottuk a nyereményjátékot! A pályázatok benyújtásának új határideje: 2022. november 30.

Aki követi a BMI Bramac híreit, az jól tudja, hogy a minőségi tetőcserépgyártás mellett az ételkészítés művészetének is nagy rajongói vagyunk. Ennek egyik izgalmas eredménye lett a Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf közreműködésével készített tetőcserép-étlap, amelyben új megközelítésben mutatjuk be termékkínálatunkat.

A BMI Bramac tetőcserepeken tálalt, különleges ételköltemények sokak fantáziáját megmozgatták, így most egy nyereményjáték keretében lehetőséget adunk arra, hogy a séf éttermében, a Textúrában ti is kipróbálhassátok az aktuális étlap legizgalmasabb fogásait. Mutatjuk a részleteket.

 • Mit kell tennem, hogy részt vegyek a nyereményjátékban?

Vásárolj legalább 24 folyóméter BMI Bramac ereszcsatornát és a hozzá illő tartozékokat* partnerhálózatunk üzleteiben. A vásárláshoz kapott számlát vagy szállítólevelet fényképezd le, vagy szkenneld be, és töltsd fel az alábbi űrlap megfelelő mezőjébe a neveddel, e-mail címeddel és telefonszámoddal együtt. Ha a regisztrációd sikeres, arról kapsz róla egy értesítést, és automatikusan részt veszel a sorsoláson.

A részletekért olvasd el a Játékszabályt és az Adatkezelési tájékoztatót.

Click or drag a file to this area to upload.
 • Mit nyerhetek?

A nyeremény 5 db, két fő részére szóló voucher (utalvány), amelyet a kiállítás napjától kezdve 6 hónapon keresztül lehet felhasználni Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf éttermében, a Textúrában.

 • Meddig tart a nyereményjáték?

FRISSÍTVE: A nyereményjátékot meghosszabbítottuk: 2022. november 30-ig lehet regisztrálni a játékra, a 2022. szeptember 1. és október 31. között vásárolt BMI-termékekkel.

  • Hogyan dől el, hogy kik nyertek?

  A nyeremények sorsolás útján találnak gazdára. 2022. december 5-én, 10 órakor öt szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik másodmagukkal eltölthetnek egy kellemes vacsorát a Textúra étteremben.

  A játék lezárultát, illetve a sorsolást követően a nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, nevüket pedig közzétesszük ezen az oldalon (bramac.hu/eresznyeremeny).

  • Milyen BMI Bramac termékek vesznek részt a játékban?*

  A játékban a következő termékek vesznek részt: BMI Bramac fém ereszcsatorna rendszer ébenfekete, sötétbarna, vörös vagy antracit színekben.

  • legalább 24 folyóméter vízszintes ereszcsatorna (az adott épület jellegéből adódó csatorna rendszerelemekkel és tartozékokkal kiegészítve), minimum a következő kiegészítő elemekkel:
  • 2 db véglezáró és/vagy 2 db csatorna szeglet
  • 2 db betorkolló csonk
  • 25 db csatornatartó 300-as
  • 2 db lefolyócső 3m-es
  • 4 db lefolyócső könyökelem 72°-os
  • 4 db csőbilincs csavarszárral

  Ha többet szeretnél tudni a BMI Bramac fém ereszcsatorna-rendszer előnyeiről, látogass el weboldalunkra, ha pedig a konkrét termékek érdekelnek, lapozd fel aktuális termék- és árkatalógusunkat, ahol a 42-43. oldalon találod meg a részleteket.

  •  Hogyan növelhetem a nyerési esélyeimet?

  Van rá lehetőséged, hogy a játékban növeld a nyerési esélyeidet. Ha 24 folyóméter vízszintes ereszcsatornával és a hozzá tartozó – fent részletezett – minimum rendszerelemekkel pályázol a nyereményjátékban, azzal egyszeres esélyed van a nyereményre. Ha a minimum eresz- és tartozékmennyiség többszörösével pályázol, az esélyed is megtöbbszöröződik.

  Például 100 (4*24 + 4) folyóméter vízszintes ereszcsatorna és a fent meghatározott minimum csatorna rendszerelemek és tartozékok négyszeresének vásárlásával és pályáztatásával megnégyszerezheted az esélyeidet. A vásárolt termékek szerepelhetnek egy vagy külön több számlán/kiszállítólevélen is. Fontos, hogy mindegyik tétel maradéktalanul felismerhető legyen.

  A játék teljes szabályzata itt olvasható.

  Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

  Most már mindent tudsz a játékról. Ha kezedben a számla vagy szállítólevél, nincs más dolgod, mint regisztrálni (ha fent még nem tetted meg):

  Click or drag a file to this area to upload.

  A nyereményjátékkal kapcsolatos kérdéseket erre az e-mail címre várjuk: marketing.hu@bmigroup.com