fbpx

Rendszerszemlélet

BMI Bramac: az intelligens tetőrendszer

Otthonunk biztonsága múlik a megfelelő tetőkialakításon.

Szélsőséges időjárási viszonyok: szél, eső, hőség, hó, fagy, zaj, páratartalom – ezt mind ki kell bírnia egy tetőnek.

A tető több mint cserép

Egy háztetőnél a viharállóság, a fagyállóság, a fedőanyagok szín- és mérettartóssága a legfontosabb.
Mivel az épületek energiavesztesége leginkább a tetőknél jelentkezik, ezért komplexebb megoldásokra, tetőrendszerek kialakítására van szükség tetőtartozékok beépítésével.

Ez a 4 szempont határozza meg, hogy egy adott ház esetében milyen tetőkialakításra és rendszerelemekre van szükség:

  1. A ház fekvése, földrajzi, regionális tájolása és az adott vidéken uralkodó időjárási viszonyok
  2. Műszaki követelmények, előírások
  3. A tetőforma összetettsége és hajlásszöge
  4. A család energiatakarékos szempontjai

Megújult Rendszercsomagok

Négy olyan tartozék csomagajánlatot alakítottunk ki, melyek nemcsak árkategóriájukban, de felszereltségi szintjükben is különböznek, tartalmukban pedig lekövetik aktuális portfóliónkat, innovációinkat.

Célunk, hogy megújult ajánlataink még jobban illeszkedjenek a tetőfelújítók és építkezők elképzeléseihez, és továbbra is erősítsük a rendszerben történő gondolkodás fontosságát. 

STANDARD CSOMAG – A BIZTOS ALAPOKÉRT

A jól bevált klasszikusok és gazdaságos megoldásokat kereső építkezők mindent megtalálnak ebben a csomagban, amely a garantált tetőbiztonsághoz szükséges. Szilárd alapokra építve, de a tetővel szemben támasztott követelményeknek megfelelően a kiegészítők sora bővíthető.

PRÉMIUM CSOMAG – AZ IDŐTLEN KÉNYELEMÉRT

Prémium csomagunk ideális választás, ha az extrém viharállóság kiemelt helyen szerepel a tetőnkkel szemben támasztott követelmények között. A csomagba tartozó rendszerelemeket és   tetőcserepeket úgy válogattuk össze, hogy szélsőséges időjárási körülményeknek is ellenálljanak.

PRÉMIUM 7° – A KÜLÖNLEGESSÉGEK KEDVELŐINEK

7 fokos prémium csomagunk a modern, már-már lapostetőre jellemző megjelenésű otthonokhoz kínál megoldást. Akik ezt választják, azoknak nem kell lemondaniuk a környezetbe illő tetőcserepekről, illetve a cseréptető nyújtotta tervezési szabadságról és komfortról.

STAR CSOMAG – A RAGYOGÓ MINDENNAPOKHOZ

Star csomagunknak köszönhetően házunkat hosszú évek elteltével is éppolyan szépnek láthatjuk majd, mint a beköltözés napján. A tetőn egyesül a legújabb Star tetőcserepeink által nyújtott ragyogás és ellenállóság, a legmagasabb minőséget képviselő rendszerelemeink okozta megbízhatósággal.

10 érv a Bramac mellett

1. Extra tartós

Beton tetőcserepeink akár mérettartóbbak, színtartóbbak és fagyállóbbak az előírtnál.

 

2. Extra biztonságos

Termékeink tartósságát és biztonságosságát szélsőséges időjárási viszontagságok között szélcsatornában teszteljük egyedüliként a tetőiparban.

 

3. Hazai termék, nemzetközi tudásbázis

Hazai gyártású tetőtermékeink több mint 35 éve jelen vannak Magyarországon. Veszprémi és kecskeméti gyárainkban 13 országba gyártunk termékeket a BMI Group tagjaként.

 

4. Több mint cserép

A teljes biztonság, viharállóság, vízzáróság, hőszigetelés csak a megfelelő tartozékok beépítésével lehetséges. Ezért a legteljesebb tetőrendszereket biztosítjuk a magyar piacon több száz, speciálisan az adott tetőre szabott rendszerelemmel.

 

5. Energiatakarékos

Hőszigetelő és solar megoldásainkkal, speciális tetőcserepeinkkel, tetőfóliáinkkal a tető akár egy otthon energiafogyasztásának a 85%-át is fedezheti.

 

6. Teljes tető garancia

A tetőcserépen kívül a teljes tetőre garanciát vállalunk – egyedülállóan a piacon.

 

7. Igényre szabott tetőmegoldások

Beton termékeinkhez megtalálhatók kínálatunkban a hozzájuk tervezett tetőtartozékok is.

 

8. Ingyenes szakértői tanácsadás

Tetőfedőink és tetőrendszer-szakértőink – az úgynevezett Rendszermesterek – a tervezéstől a kivitelezésig elérhetőek az egész országban, akár személyes rendelkezésre állással. Építész-szakemberünk pedig ingyenes alkalmazástechnikai tanácsadást nyújt az érdeklődőknek.

 

9. Gyors szervíz

Garanciálisan javítjuk az esetleges problémákat. Az anyagköltségen kívül pedig a munkadíjat is megtérítjük.

 

10. Környezettudatos gyártás és termékek

A betoncserepek gyártása energiahatékonyabb és 50%-kal kevesebb CO2 kibocsátással jár, mint más fedőanyagoké.

 

+1. Megbízható tömeg

Több mint 1 milliárd db tetőcserép, 700 ezer családi ház, és 700 ezer építkező jelzi a magyar emberek bizalmát termékeinkben.