Oldal kiválasztása

Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig

Blog oldalunkon jobban megismerheti a BMI világát, inspirálódhat esettanulmányainkból, valamint érdekes és szakmai tartalmakat kínálunk felújításokhoz, építkezésekhez kapcsolódóan.

  • Felújítás vagy építkezés előtt áll?
  • Kíváncsi pratikus tippjeinkre, szakértői tanácsokra?
  • Érdeklik a zöld, fenntartható megoldások?
  • Szeretné tudni, mik a legújabb trendek a tetőépítésben?

Ha a válasz akár csak az egyik esetben is igen, akkor látogassa meg oldalunkat!

Ajánló

Így vált valóra egy gyerekkori álom új tetővel

Ha valakiről elmondható, hogy szerencsés csillag alatt született, akkor az a „Nyerj 1 milliót a Starokkal” játékunk fődíjának nyertese, hiszen nem ez volt az évben az első alkalom, hogy az ő neve került a győztes helyre. Ismerd meg Szarvas Gergely, a felújított ház tulajdonosának történetét a játékba való jelentkezés körülményeiről, a felújítási munkálatok nosztalgikus apropójáról és arról, miért esett a választásuk a Star tetőcserepekre.

Nyárbúcsúztató – új házak köszöntésével

Lassan közeledik a nyár vége, de ez nem azt jelenti, hogy ne élvezhetnénk ki még az utolsó pillanatokat lábunkat a medencébe lógatva, kezünkben egy pohár hűsítő limonádéval és egy magazinnal. Ez az időszak kifejezetten jó arra, hogy nyitott szemmel járjunk, inspirálódjunk, tehát azt tanácsoljuk: dőlj hátra, és vessz el egy kicsit a BMI Bramac és a BMI Villas legújabb referenciaházainak világában!