fbpx

Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig

Blog oldalunkon jobban megismerheti a BMI világát, inspirálódhat esettanulmányainkból, valamint érdekes és szakmai tartalmakat kínálunk felújításokhoz, építkezésekhez kapcsolódóan.

  • Felújítás vagy építkezés előtt áll?
  • Kíváncsi pratikus tippjeinkre, szakértői tanácsokra?
  • Érdeklik a zöld, fenntartható megoldások?
  • Szeretné tudni, mik a legújabb trendek a tetőépítésben?

Ha a válasz akár csak az egyik esetben is igen, akkor látogassa meg oldalunkat!

Ajánló

A sikeres tetőfelújítás legősibb módszere: tervezés időben

A tetőfelújítás egy komplex folyamat, számos felmerülő kérdéssel és fázissal, amelyek rendszerezése nélkül nincs egyszerű dolgunk. Szerencsére összegyűjtöttük a gyakorlati tudnivalókat, a tervezés egyes szakaszait, ráadásul ütemtervkészítési praktikákat is megosztunk bejegyzésünkben, egy tervezési kisokossal együtt. Mi azt valljuk: tetőfelújításban sincs lehetetlen, mindössze időben neki kell állni!

Párazárási pánik – hogyan előzzük meg a páralecsapódást padlástereknél

Egy régóta rettegett kérdést jártunk körbe cikkünkben – a páralecsapódás problémáját padlástereknél. Részletes útmutatónkkal segítünk helyére tenni, hogy az egyes esetekben milyen tetőfólia használata ajánlott, hogyan biztosítható a megfelelő átszellőzés és milyen óvintézkedésekre van szükség annak érdekében, hogy megelőzzük a pára lecsapódását.

Home office alatt is van élet a szabadban

Az utóbbi időben gyakran találkoztunk a home office fogalmával, és sokan kezdtek el otthonról dolgozni. Mindez számos előnyt hoz magával, ugyanakkor kevesebb kimozdulással is jár. Bejegyzésünkben megmutatjuk, hogyan szívhatunk mégis friss levegőt munkaidőben, akár esőben vagy erős napsugárzásban is: erkély- és terasztetők kialakításával biztosított a gondtalan kinti munkavégzés.

Váltsunk szót: váltsunk héjazatot!

Talán nem is gondolnánk, de a palatető cseréjének számos jótékony hatása van környezetünkre, ezért több bejegyzésünkben is foglalkoztunk ennek fontosságával. Megvizsgáltuk közelebbről, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az eltávolított palalemezek tárolására, valamint hogyan szállíthatjuk el biztonságosan és szabályosan a BMI Bramac Pala Csere Programjának köszönhetően.

Ötcsillagos életérzés a tetőtől a tányérig

Mi köze van a tetőcserepeknek a kulináris élvezetekhez? Milyen, amikor egy Michelin-csillagos séf a háztetőkből merít inspirációt? És mit kell tennünk ahhoz, hogy részesei lehessünk egy egyszeri és megismételhetetlen gasztroélménynek? Ízlelgessük a választ: Star ajánlatok a BMI Bramactól, főszerepben Sárközi Ákossal.

Hagyományos formavilág modern tetőn

A megfelelő szakember nem csak a kivitelezésben társ, de tapasztalatának köszönhetően jó tanácsokkal is tud szolgálni, hogy mi illene a házunkhoz. Legújabb kockaház történetünk főszereplői is hamar megtalálták az összhangot, és a vidéki látképbe tökéletesen illeszkedő, hagyományos tetőcseréppel adtak új életet egy 40 éves épületnek.