Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig

Blog oldalunkon jobban megismerheti a BMI világát, inspirálódhat esettanulmányainkból, valamint érdekes és szakmai tartalmakat kínálunk felújításokhoz, építkezésekhez kapcsolódóan.

  • Felújítás vagy építkezés előtt áll?
  • Kíváncsi pratikus tippjeinkre, szakértői tanácsokra?
  • Érdeklik a zöld, fenntartható megoldások?
  • Szeretné tudni, mik a legújabb trendek a tetőépítésben?

Ha a válasz akár csak az egyik esetben is igen, akkor látogassa meg oldalunkat!

Ajánló

Ötcsillagos életérzés a tetőtől a tányérig

Mi köze van a tetőcserepeknek a kulináris élvezetekhez? Milyen, amikor egy Michelin-csillagos séf a háztetőkből merít inspirációt? És mit kell tennünk ahhoz, hogy részesei lehessünk egy egyszeri és megismételhetetlen gasztroélménynek? Ízlelgessük a választ: Star ajánlatok a BMI Bramactól, főszerepben Sárközi Ákossal.

Hagyományos formavilág modern tetőn

A megfelelő szakember nem csak a kivitelezésben társ, de tapasztalatának köszönhetően jó tanácsokkal is tud szolgálni, hogy mi illene a házunkhoz. Legújabb kockaház történetünk főszereplői is hamar megtalálták az összhangot, és a vidéki látképbe tökéletesen illeszkedő, hagyományos tetőcseréppel adtak új életet egy 40 éves épületnek.

Magyarország legkülönlegesebb templomtetői

Zubreczki Dávid építészeti szakíró ismét elkalauzol minket három olyan tetőhöz, amely különösen kedves neki. A téma adta magát, hiszen nem is olyan rég jelent meg a Templomséták Budapesten című könyve. Mivel azonban a fővárosi tetőkről már többször esett szó, ezúttal három másik településre látogatunk el, Pécs, Öskü és Hollóháza egy-egy templomához.