fbpx

Hírek

Töltse le ingyenes Felújítási Kisokos ebookunkat!

Tetőfelújítás előtt áll, és jól jönne egy útmutató, ami segít a legfontosabb lépéseknél? Ingyenesen letölthető Felújítási Kisokos ebookunk 13 fejezeten keresztül, számos hasznos tanáccsal és információval vezeti végig a felújítást tervezőket a teljes folyamaton az ötleteléstől kezdve a költségvetésen át a megfelelő szakember kiválasztásáig.

Idén ünnepeljük ötödik évfordulónkat BMI Bramacként

A Braas-Monier és az Icopal 2017-ben egyesítette erőit, amellyel Európa egyik vezető tetőrendszereket és szigetelőanyagokat gyártó vállalatává nőtte ki magát, és egyben izgalmas projektek megvalósulását tette lehetővé – így alakult meg a BMI. Projektjeink a cég szellemiségét jól tükrözik: az arculat- és névváltoztatások ellenére mindvégig ugyanazzal az elköteleződéssel, szakértelemmel és szenvedéllyel működtünk; szem előtt tartva partnereink, munkavállalóink és vásárlóink érdekeit.

Használja a BMI Bramac mobilapplikációt az egyszerűbb mindennapokért!

Fontosabb információink már mobilalkalmazás formájában is elérhetőek, amelynek köszönhetően a szakemberek gyorsan és könnyedén igénybe vehetik szolgáltatásainkat. Nemcsak a tetőfedő szakemberek, de minden érdeklődő naprakész lehet a BMI Bramac híreiből és hasznos információiból a rendszercsomagok előnyeitől kezdve a garanciális feltételekig. Továbbá, lehetőség van a tetőcserepek, tetőrendszer-elemek és referenciaképek megtekintésére is.

Férfi és nő katalógust olvas.

2022 - az inspiráció éve a BMI Magyarországnál!

Legyen szó építkezésről vagy tetőfelújításról, a munkálatok jelentős részét megkönnyíti, ha egy alapos tervezési fázist iktatunk be projektünk legelején és nem félünk ihletet gyűjteni már megvalósult otthonokból sem. Legújabb Instagram és Pinterest oldalaikon folyamatosan megújuló színes, informatív és kreatív ötletgyűjtemények várják!

Tudásgyarapítás a BMI Akadémia online képzésével

Ingyenes gyakorlati bemutató videókon keresztül nyújtunk átfogó ismeretet a tetőfedés során felmerülő kérdésekről. A munkafolyamatok lépésről lépésre követhetőek végig különböző hajlásszögű tetőkön. Tekintse meg videóinkat, amelyek egész évben elérhetőek a bmiakademia.hu oldalán!

BMI Bramac tetőcserepekkel újult meg Kozák Danuta nyaralója

A legeredményesebb magyar női olimpikon, Kozák Danuta idén újította fel szolnoki nyaralóját, a teljes tetőszerkezet cseréjéhez pedig a BMI Bramac nyújtott neki támogatást. Nézze meg a videót, amelyben a sportoló a felújításról, az edzéstervéről és olimpiai sikeréről is beszél. További részletekről ebben a cikkben olvashat.

Fedezze fel termékeinket megújult katalógusunkban!

Miért gondolkodjunk rendszerben, mit tartalmaznak a rendszercsomagok, és hogyan segítik elő az építkezést? Tekintse meg a BMI megújult termékkínálatát, és merüljön el a tetőrendszerek világában a gyönyörű referenciafotók segítségével! A megtekintéséhez kattintson ide.