fbpx

A vállalat

 

A Bramac Kft. vezetése:
Kristián Šnírer
ügyvezető igazgató

 

Küldetésünk

Happy House Filozófia

Tudjuk, hogy egy ház építése vagy egy tető felújítása mekkora befektetést és mennyi fáradságot jelent. Ezért a BMI Bramacnál a vásárló fejével gondolkodunk: minden termékünket és szolgáltatásunkat úgy tervezzük és alakítjuk, hogy az elkészült házból egy minden igényt kielégítő otthon válhasson.

Manapság már nem csak azért építünk házat, hogy fedél legyen a fejünk fölött. A modern ember otthona multifunkcionális: házunk nappalija egyben a mozitermünk is, a pincénkben konditerem van, a terasz nyugalmában egyszer laptopról dolgozunk, máskor épp tucatnyi gyereket látunk vendégül egy babazsúron. Sőt, az sem kizárt, hogy uszodát telepítünk az alagsorba és szaunát építünk a padlásra. Hogy miért tesszük mindezt? Mert ezek boldogabbá tehetnek bennünket. A BMI Bramac azért készít innovatív, megbízható, szép és sokoldalú tetőket, hogy ezt a boldogságot semmi se zavarhassa meg.

Bármire is használjuk az otthonunkat, BMI Bramac tető alatt igazán gondtalanul tehetjük. Ez a Happy House filozófia.

 

Minőség

Termékeink, piaci szolgáltatásaink minősége kiemelt helyet kap munkánkban. Cégfilozófiánk központi értékét a minőség jelenti, ezt jó hírnevünkkel garantáljuk.

Védelem és biztonság

A BMI Bramac tetőfedési rendszerek védelmet és biztonságot nyújtanak vevőinek. Új építésnél, tetőfelújításnál a BMI Bramac kiszámítható, megbízható választás. Joggal lehetnek büszkék otthonukra azok, akik a BMI Bramac megoldás mellett döntöttek.

Funkció / Esztétika

A BMI Bramac számára a termékek funkciója mellett azok esztétikai megjelenése is fontos.

Innovációs megoldások

A BMI Bramac a tetőfedésben az Innováció megtestesítője, melynek révén ma és a jövőben is vevőink elvárásainak kívánunk megfelelni.

Többletérték

A BMI Bramac Tetőmegoldások többletértéket nyújtanak, az épületek értékállóságát, a benne lakók életminőségét jelentősen emelik.

“Örök felelősséggel tartozol annak, aki a bizalmába fogadott…” /Antoine de Saint-Exupery nyomán/

Cégkrónika

1984 október: Az osztrák Bramac GmbH, a Veszprém Megyei Állami Építőipari Vállalat az Állami Fejlesztési Bank, a Nikex és a Tégla- és cserépipari Vállalat megalapítják a
VÁÉV-BRAMAC Kft.-t.

1985 június: Alig 6 hónap elteltével korszerű, automatizált gyártósoron megindult az Alpesi tetőcserép gyártása.

1988: Az osztrák tulajdonos kezdeményezésére újabb vegyesvállalat jön létre DUNA-BRAMAC néven, Hódfarkú betoncserepet és Római (akkori nevén Alpesi Plusz) tetőcserepet gyárt.

1990: Megalakult a harmadik vegyes vállalat a DUTÉP-BRAMAC Kft.

1991: A három vegyes vállalat fúzionál Bramac Kft. néven. A székhely Veszprém.

2014: 30. születésnapját ünnepli a Bramac Magyarországon.

2017. tavasza: a Braas-Monier és az Icopal egyesítette erőit, mellyel létrejött a BMI Csoport (BMI=Braas-Monier-Icopal). A fúzióval az egyesült vállalat-csoport méretéből, gyártói kapacitásából, termék- és szolgáltatás innovációjából adódóan kétség kívül Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelő anyagokat gyártó Vállalata lett, mely minőségi megoldásokat kínál magas- és lapostetős megrendelésekhez egyaránt.

A BMI Group történetéről bővebb információt a https://www.bmigroup.com/our-company oldalon talál.