A vállalat

A Bramac Kft. vezetése

Kristián Šnírer
ügyvezető igazgató

Küldetésünk

Happy House Filozófia

Tudjuk, hogy egy ház építése vagy egy tető felújítása mekkora befektetést és mennyi fáradságot jelent. Ezért a BMI Bramacnál a vásárló fejével gondolkodunk: minden termékünket és szolgáltatásunkat úgy tervezzük és alakítjuk, hogy az elkészült házból egy minden igényt kielégítő otthon válhasson.

Manapság már nem csak azért építünk házat, hogy fedél legyen a fejünk fölött.

A modern ember otthona multifunkcionális: házunk nappalija egyben a mozitermünk is, a pincénkben konditerem van, a terasz nyugalmában egyszer laptopról dolgozunk, máskor épp tucatnyi gyereket látunk vendégül egy babazsúron. A BMI Bramac azért készít innovatív, megbízható, szép és sokoldalú tetőket, hogy olyan házat építhessen, amelyben gondtalanul élheti az életét.

Bármire is használjuk az otthonunkat, BMI Bramac tető alatt igazán gondtalanul tehetjük. Ez a Happy House filozófia.

♦ Minőség: 
Termékeink, piaci szolgáltatásaink minősége kiemelt helyet kap munkánkban. Cégfilozófiánk központi értékét a minőség jelenti, ezt jó hírnevünkkel garantáljuk.

♦ Védelem és biztonság
A BMI Bramac tetőfedési rendszerek védelmet és biztonságot nyújtanak vevőinek. Új építésnél, tetőfelújításnál a BMI Bramac kiszámítható, megbízható választás. Joggal lehetnek büszkék otthonukra azok, akik a BMI Bramac megoldás mellett döntöttek.

♦ Funkció / Esztétika
A BMI Bramac számára a termékek funkciója mellett azok esztétikai megjelenése is fontos.

♦ Innovációs megoldások
A BMI Bramac a tetőfedésben az Innováció megtestesítője, melynek révén ma és a jövőben is vevőink elvárásainak kívánunk megfelelni.

♦ Többletérték
A BMI Bramac Tetőmegoldások többletértéket nyújtanak, az épületek értékállóságát, a benne lakók életminőségét jelentősen emelik.

“Örök felelősséggel tartozol annak, aki a bizalmába fogadott…” /Antoine de Saint-Exupery nyomán/

Cégkrónika

1984. október: Az osztrák Bramac GmbH, a Veszprém Megyei Állami Építőipari Vállalat az Állami Fejlesztési Bank, a Nikex és a Tégla- és cserépipari Vállalat megalapítják a VÁÉV-BRAMAC Kft.-t.

– 1985. június: Alig 6 hónap elteltével korszerű, automatizált gyártósoron megindult az Alpesi tetőcserép gyártása.
– 1988: Az osztrák tulajdonos kezdeményezésére újabb vegyesvállalat jön létre DUNA-BRAMAC néven, Hódfarkú betoncserepet és Római (akkori nevén Alpesi Plusz) tetőcserepet gyárt.
– 1990: Megalakult a harmadik vegyes vállalat a DUTÉP-BRAMAC Kft.

1991: A három vegyes vállalat fúzionál Bramac Kft. néven. A székhely Veszprém.

– 2017. tavasza: a Braas-Monier és az Icopal egyesítette erőit, mellyel létrejött a BMI Csoport (BMI=Braas-Monier-Icopal). A fúzióval az egyesült vállalat-csoport méretéből, gyártói kapacitásából, termék- és szolgáltatás innovációjából adódóan kétség kívül Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelő anyagokat gyártó Vállalata lett, mely minőségi megoldásokat kínál magas- és lapostetős megrendelésekhez egyaránt.

2019: 35. születésnapját ünnepli a Bramac Magyarországon.

A BMI Group történetéről bővebb információt a https://www.bmigroup.com/our-company oldalon talál.